Kulturhuset - JK - MAT_-087-Edit.jpg

Frokost

Frokost & Brunsj - hverdager 08:00 – 11:00 / helg 11:00 – 17:00

Alle dager på Kulturhuset starter med en god frokost. Du krysser av dine favoritter på menyen og vi setter sammen. For eksempel øko-egg fra Holte med hjemmelaget parmesansalt, banan med agavesirup, rista mandler og valmuefrø, italiensk prosciutto cotto, hjemmelaget eple- og tindved syltetøy, smør fra Røros og nybakt brød fra Åpent Bakeri. En frokost verdt å stå opp for, selv en regnfull mandag. Vi har også ferske bakervarer og øko-yoghurt fra Røros med hjemmelaget syltetøy og granola.

 
.jpg

Flatmat

Lunsj - hverdager 11:00 – 18:00

Lunsjtid er flatmat-tid. Hver dag setter vi deig som heves over natten, av denne baker vi flate brød i steinovnen vår. Brødene brettes og fylles med ulike sammensettinger på bestilling.

Vi har også et utvalg nylagde salater i kjølemonteret. Baguetter med italiensk kokt skinke og vellagret Jarlsberg, og blingser med brunost. 

 
Kulturhuset - JK - MAT_-345-Edit.jpg

Munsj

Munsj – hverdager 18:00 – 23:00 / helg 17:00 – 23:00

Kortreist og langreist ost og spekemat. Småretter og snacks. Toast og tilbehør.

På samme måte som til frokost griper du pennen, krysser av dine favoritter og noterer ditt navn. Vi setter sammen og roper opp navnet ditt. 

Velkommen til matbaren i 1. etg på Kulturhuset.

 

Arrangementer og servering - en egen meny

For større arrangementer har vi en egen meny, og egne retningslinjer i forhold til servering. Gå gjerne inn på vår arrangement-side for mer info!

Arrangement-menyen finner du her: