Frokost og brunsj. Lunsj og munsj – en dag på Kulturhuset

Å mette et helt kulturhus fra morgen til kveld med bare ett matkonsept ville ikke monnet. Vi har lagt matkonseptet på hylla og konsentrerer oss heller om måltidene hver for seg. Frokost, brunsj, lunsj og munsj - det vil si alt etter lunsj og utover. Innenfor måltidene lager vi mat vi selv setter pris på til døgnets ulike tider. Enkel mat av ærlige råvarer. Mye lager vi selv på huset, og når vi ikke gjør det prøver vi å finne flinke, dedikerte folk og kjøper fra dem


Kulturhuset - JK - MAT_-087-Edit.jpg

Frokost

Frokost & Brunsj - hverdager 08:00 – 11:00 / helg 11:00 – 17:00

Alle dager på Kulturhuset starter med en god frokost. Du krysser av dine favoritter på menyen og vi setter sammen. For eksempel øko-egg fra Holte med hjemmelaget parmesansalt, banan med agavesirup, rista mandler og valmuefrø, italiensk prosciutto cotto, hjemmelaget eple- og tindved syltetøy, smør fra Røros og nybakt brød fra Åpent Bakeri. En frokost verdt å stå opp for, selv en regnfull mandag. Vi har også ferske bakervarer og øko-yoghurt fra Røros med hjemmelaget syltetøy og granola

 
Kulturhuset - JK - MAT_-370-Edit.jpg

Lunsj

Lunsj - hverdager 11:00 – 18:00

Vi lager sandwich på bestilling. Klassikere som banh mi eller biff & blue cheese, samt veganske og vegetariske varianter. Vi har også et utvalg nylagde salater i kjølemonteret. Baguetter og blingser med brunost.

 
Kulturhuset - JK - MAT_-345-Edit.jpg

Munsj

Munsj – hverdager 18:00 – 23:00 / helg 17:00 – 23:00

Kortreist og langreist ost og spekemat. Småretter og snacks. Toast og tilbehør.

På samme måte som til frokost griper du pennen, krysser av dine favoritter og noterer ditt navn. Vi setter sammen og roper opp navnet ditt. 

Velkommen til matbaren i 1. etg på Kulturhuset.

 

Arrangementer og servering - en egen meny

For større arrangementer har vi en egen meny, og egne retningslinjer i forhold til servering. Gå gjerne inn på vår arrangement-side for mer info!

Arrangement-menyen finner du her: