SKATTEN is a collaborator of Kulturhuset placed at Tøyen Torg in Oslo.
It’s a great place (café, bar, event space) with much of the same atmosphere as Kulturhuset. Check it out! More info in English to come.

Home page:
www.skattenoslo.no 
Address:
Hagegata 22-24, 0608 OSLO
Contact: book@skattenoslo.no


Etter oppussing gjennom sommeren skifter Nord & Natt Tøyen navn til "Skatten" onsdag 15. august, og vi inviterer alle til åpningsfest kl. 20.00 denne kvelden!
Øystein & Tom, som har drevet Nord & Natt fra starten, har forent krefter med Kulturhuset for å lage et sted som kan bidra til mangfoldet på Tøyen Torg

Navnet til de 500m2 store lokalene mellom Tøyen T-bane og Tøyen Torg er inspirert av at lokalene huset Skattedirektoratet et par år, og mange Osloborgere vil huske at det var her de stappet selvangivelsen i en luke i veggen like før fristen på åtti og nittitallet.
Skatten skal "alltid" være åpent, være lett å bruke og bidra til å synliggjøre verdiene i området ved å videreføre det beste fra nabolagstedet som forenes med energien fra aktivitetsbasert drift.
Lokalene bygges om med fokus på gjenbruk, flerbruk, entusiasme og aktivitet, har fått en ny scene der det tidligere var restaurant, og kan deles opp i tre flotte fleksible flerbruksrom til alle mulige arrangement. Litt som Kulturhuset på Youngstorget, men bedre!

Hjemmeside: www.skattenoslo.no 

Adresse: Hagegata 22-24, 0608 OSLO.

Kontakt: book@skattenoslo.no