KULTURHUSET

Norges mest aktive og varierte kulturhus har blitt enda større, bredere, fått flere rom, en nydelig bakgård, et kjøkken for å imøtekomme alle våre gjester og en ny adresse. Heldigvis bare noen få meter fra der vi lå før. Nå Youngs gate 6.

Grunntanken er fortsatt den samme, å bringe folk sammen. 

Folk møtes på dagtid eller kveldstid, i forbindelse med konferanser, konserter, foredrag, presentasjoner, dans, utstillinger eller rett og slett bare som venner eller kollegaer over en øl eller et vennskapelig spill. På kveldstid er fokuset på opplevelser, konserter, dans, utstillinger, vinsmaking, spill, mingling og alt dette fører med seg av mellommenneskelige og kulturelle gleder.

Kulturhuset har siden oppstarten i juni 2013 etablert seg som Oslos viktigste kulturelle møteplass med over 5000 arrangement bak seg.
Stedet ble startet som et treårig temporært prosjekt i et bygg som skulle rives, men har blitt en viktig institusjon. Sammen med Olav Thon har Kulturhuset brukt 50 millioner på å totalrehabilitere en fire etasjers bygård for varig bruk. 

Hele 2000 m2 er fylt med debatter, konserter, dans, utested, kunnskapsformidling, spill, kaffebar, mat hele døgnet og Oslos mest sosiale åpne kontorfellesskap. 

Vi ønsker å videreføre, utvide og fortsette å være landets mest aktive Kulturhus! Men hva har blitt nytt?

  • Eget kjøkken som kan tilby rimeligere, sunn og bærekraftig mat – hele døgnet!

  • Rimelig mulighet for streaming, podcasting eller videoopptak. Mulighet til å sende videoopptak av én scene til en eller flere andre scener på huset.

  • Større Hovedrom (350 stående/180 sittende)

  • Boksen og Laboratoriet (120/90) blir begge større med 6 meter takhøyde.

  • Et nytt åpent rom “Biblioteket” (80/50)

  • Et mindre møterom med plass til 11.

  • En nydelig bakgård

I tillegg til fortsatt å være en pulserende møteplass for alle, gir våre nye lokaler deg som kunde og oss som tilrettelegger, større mulighet å ha flere åpne og lukkede arrangementer, som privatperson, firma eller organisasjon. 

Velkommen! 

 

Foto: Jan Khur

 

Foto: Jan Khur

 
 

Finn frem

ADDRESSE: Youngs gate 6, 0181, Oslo

TRIKK: Kirkeristen eller Brugata trikkestopp

T-BANE: Jernbanetorget

BUSS: Brugata eller Hammersborggata