Frokost og brunsj. Lunsj og munsj – en dag på Kulturhuset

Å mette et helt kulturhus fra morgen til kveld med bare ett matkonsept ville ikke monnet. Vi har lagt matkonseptet på hylla og konsentrerer oss heller om måltidene hver for seg. Frokost, brunsj, lunsj og snacks - det vil si alt etter lunsj og utover. Innenfor måltidene lager vi mat vi selv setter pris på til døgnets ulike tider. Enkel mat av ærlige råvarer. Mye lager vi selv på huset, og når vi ikke gjør det prøver vi å finne flinke, dedikerte folk og kjøper fra dem.


Kulturhuset Bar Café Utested Klubb Kaffe Oslo

Frokost

Frokost hver ukedag fra kl. 08:00

Enten du er på vei til jobb eller skal sette deg ned med en kopp kaffe, kan du hver dag få deg en deilig frokost hos oss! Vi har sandwicher og baguetter med brød fra Åpent Bakeri som er like lette å ta med seg, som å nyte på huset. Vi har husets egne chiapuddinger med syltetøy og granola eller tørket frukt, Røros-yoghurter og Overnight Oats!

 
Kulturhuset Bar Café Utested Klubb Kaffe Oslo

Kjøkken

Kjøkkenet er åpent - man-fre 11:00 – 20:00
lør-søn 11:00 – 16:00

Kom og smak på alt det gode vi har å tilby! Hver dag finner du både varme og kalde retter hos oss, alt laget rett her på Kulturhuset.

 

Arrangementer og servering - en egen meny

For større arrangementer har vi en egen meny, og egne retningslinjer i forhold til servering. Gå gjerne inn på vår arrangement-side for mer info!

Arrangement-menyen finner du her: