Frokost og brunsj. Lunsj og munsj – en dag på Kulturhuset

Å mette et helt kulturhus fra morgen til kveld med bare ett matkonsept ville ikke monnet. Vi har lagt matkonseptet på hylla og konsentrerer oss heller om måltidene hver for seg. Frokost, brunsj, lunsj og munsj - det vil si alt etter lunsj og utover. Innenfor måltidene lager vi mat vi selv setter pris på til døgnets ulike tider. Enkel mat av ærlige råvarer. Mye lager vi selv på huset, og når vi ikke gjør det prøver vi å finne flinke, dedikerte folk og kjøper fra dem


Kulturhuset Bar Café Utested Klubb Kaffe Oslo

Frokost

Frokost hver morgen fra kl. 08:00 - 11:00 &
Brunsj lørdag til søndag 11:00 – 17:00

Enten du er på vei til jobb eller skal sette deg ned med en kopp kaffe, kan du hver dag få deg en deilig frokost hos oss! Vi har sandwicher og baguetter med brød fra Åpent Bakeri som er like lette å ta med seg, som å nyte på huset. Vi har husets egne chiapuddinger med syltetøy og granola eller tørket frukt, Røros-yoghurter og Overnight Oats!

Lørdager og søndager har vi i tillegg brunsj! Egg, bacon, ristet landbrød, Røros-smør og fresh salat, hva mer kan du ha lyst på en lat søndag morgen? Og ikke vær redd – vi har vegansk brunsj med masse digg også! Blant annet husets hjemmelagde cashew-smør!

 
Kulturhuset Bar Café Utested Klubb Kaffe Oslo

Lunsj

Lunsj - man-ons 11:00 – 20:00
tor-fre 11:00 – 17:00

Til lunsj har vi har satt sammen tre ulike bowls vi liker spesielt godt. Poké Bowl – inspirert av den japansk–hawaiianske risbollen med rå fisk. I vår versjon bruker vi foruten ris, (glutenfri) soyamarinert laks, sprø friske grønnsaker, syltet blomkål, nori, rista sesamfrø og chilimajo – men du kan selvsagt få den uten om du er opptatt av å holde linjene.

Bolle nummer to, som vi kaller Rainbow Bowl, fordi den har så inni granskuen mange fine farger er et av våre veganske alternativ. Her bruker vi quinoa og byggryn som base og topper en regnbue av ulike grønnsaker tilberedt på forskjellige måter. Den siste, men langt i fra minste bowlen er Fried Chicken Bowl. Denne er inspirert av den japanske retten Karaage Don. Husets marinerte og panerte fried chicken toppet med majo og takoyakisaus, spør strimlet kål, nori og syltet sopp.

I tillegg har vi avocado-toast på surdeigsbrød fra Åpent Bakeri og alltid en suppe så lenge det er småkjølers ute.

Er du ekstra sulten eller bare føler at du fortjener det kan du toppe hvilken som helst av rettene med avocado, posjert egg, bacon eller mer fried chicken!

 
Kulturhuset Bar Café Utested Klubb Kaffe Oslo

Munsj

Munsj – torsdag til lørdag 17:00 – 23:00

Perfekt når du kommer rett fra jobb, skole eller bare ikke orker å lage middag selv; i Matbaren på kveldstid serverer vi husets egne toaster fulle av ost og ikke minst har vi fried chicken! Fersk og crispy, enten som sandwich eller for seg selv med digge sauser.

 

Arrangementer og servering - en egen meny

For større arrangementer har vi en egen meny, og egne retningslinjer i forhold til servering. Gå gjerne inn på vår arrangement-side for mer info!

Arrangement-menyen finner du her: