Kulturhuset uten musikk ville vært som en hanske uten hånd.

Til alle døgnets tider vil du oppleve god musikk på anlegget i våre tre etasjer: enten i form av DJs med håndplukket vellyd, eller i form av de over to hundre konsertene som arrangeres i løpet av året.

I helgene danses det og Boksen forvandles til klubb-lokale med nudisco og eklektisk house, mens Hovedrommet er stedet der du kan henge med gjengen og høre på kvalitetsmusikk i alle sjangre. Du skal heller ikke se bort fra tilfeldige overraskelser under ditt besøk hos oss! 

Her er noen av våre faste samarbeid gjennom året:

  • Sammen med Norges Musikkhøgskole arrangeres det mandagskonserter i jazz og klassisk, helt gratis for Kulturhusets gjester.

  • Kulturhuset er arena for nye lydmøter og rom for eksperimentering. Dette i regi av konsertserien Fritt Fall som arrangeres annenhver lørdag. 

  • Den første tirsdagen i måneden fylles scenen i Hovedrommet med storbandjazz og dansegulvet vies til medlemmer av Bårdar Swing Club og andre interesserte, gratis og åpent for alle.

  • Konseptet Soup & Bread arrangeres den andre søndagen i måneden. Denne donasjonsbaserte konsertserien lar kjente artister invitere til suppe og konsert, og inntektene går uavkortet til veldedig formål som artisten selv bestemmer. Siden starten har Soup & Bread samlet inn over en halv million til gode saker.

Kulturhuset booker også enkeltkonserter, men vi ønsker først og fremst være en arena for nye uttrykk, de smale sjangrene og opplevelser hvor musikken er en bestanddel i annen kunst- eller kulturformidling.

For booking, ta kontakt med book@kulturhusetioslo.no.